Hoe Liferay DXP (Sharepoint) intranets naar een hoger niveau brengt

Webinar 20/6/2017 15:00

Maak een verre herinnering van SharePoint.

Documenten beheren is één zaak, maar het editeren van content is een heel ander verhaal. Hoewel Microsoft de leiding had genomen in de facilitatie van documentbewerking - door documenten opgeslagen in SharePoint meteen te editeren in Office - , heeft ACA hen ingehaald met de lancering van SimpleEdit voor Liferay.


SimpleEdit:

  • zal al je documenten die opgeslagen zijn in Liferay, openen in jouw voorkeursapplicatie in slechts één klik.
  • zal jouw bewerkingsproces beëindigen in slechts 2 extra muisklikken, zonder je zorgen te moeten maken over het terug uploaden naar Liferay, vergrendeling, verschillende versies en veiligheid.
  • zal geen lokale kopie bewaren op jouw toestel, zodat je je geen zorgen moet maken over data scattering.

Neem deel aan dit webinar om te ontdekken hoe de gebundelde kracht van Liferay en SimpleEdit je SharePoint snel zal doen vergeten!


Dit webinar is vooral interesant voor:

CEO's, Digital Experience Managers, Document Sharing Specialisten, Marketers, Communicatie Specialisten en Project Managers

Presentatoren:

Peter Mesotten

Peter werkt al met Liferay sinds hij bij ACA IT-Solutions aan de slag is gegaan. Het is allemaal begonnen in 2008 met de herontwikkeling van de bedrijfswebsite in Liferay Portal 5.1.1. De grootte van het Liferay team van ACA is snel toegenomen, toen Peter de rol van technical lead, coach en mentor voor de nieuwelingen op zich nam. Als technical lead, is Peter al met succes verantwoordelijk geweest voor meer dan 20 Liferay projecten. Peter heeft de kans gekregen om te presenteren op Liferay Symposia in de VS en Europa, hij was geselecteerd als Liferay Community Top Contributor in 2014 en hij heeft bijgedragen tot de overwinning van de Liferay Community Excellence Award van ACA drie jaar op een rij.

Jelle Van der Linden

Jelle werkt al 7 jaar voor ACA. Gedurende 5 jaar is ze commercieel verantwoordelijk geweest voor alle Liferay projecten en als Business Development Manager is ze de aanstichter en drijvende kracht geweest achter de geboorte van COIN, de Content en Informatie management business unit van ACA. Sinds kort begeleidt ze klanten door de bewustwordingsfase van hun opkomende projecten en heeft ze de rol van Digital Flow Consultant opgenomen.

Share on Share on