COIN Solutions

Klantenportaal

Klantenportaal.

Zorg voor consistente en doeltreffende interacties met klanten

Een geïntegreerd online klantenportaal zal de hindernis om te communiceren met je klanten verkleinen. Je kan gepersonaliseerde dashboards creëren vol informatie die meerwaarde biedt. Verder kan je het portaal verrijken door je klanten te voorzien van smartphone en webapplicaties die gemakkelijk toegankelijk zijn.

Archiefbeheer

Archiefbeheer.

Controleer beheer, risico en naleving

Het doel van archiefbeheer is om de organisatie te helpen bij het beheer van de noodzakelijke documentatie die toegankelijk is voor zowel bedrijfsvoering als conformiteitsverslagen. Dit houdt het identificeren, classificeren, prioritiseren, opslaan, beveiligen, archiveren, bewaren, terughalen, volgen en vernietigen van administratie in. Voor veel zakelijke omgevingen, is het essentieel om archieven voldoende te beheren tijdens hun levenscyclus, als ze een ISO standaard willen verkrijgen en behouden.

Automatisering van workflows

Automatisering van workflows.

Automatiseer het evidente, focus op het dubbelzinnige

Het combineren van workflow elementen (evenementen, taken, middelen) zal de snelheid en zichtbaarheid doen toenemen en de coördinatie optimaliseren. Het automatiseren van de workflow heeft duidelijke voordelen voor je organisatie. Het takenbeheer gaat er enorm op vooruit, omdat prioriteiten en tijdlijnen gelinkt worden over en tussen organisaties. Taken en kalenders zijn zichtbaar voor alle gebruikers en zorgen er zo voor dat medewerkers workloads efficiënt kunnen delen en beheren. Nog een voordeel van de automatisering is de zichtbaarheid. Managers kunnen niet alleen snel de status van een proces zien, maar ze kunnen ook de knelpunten, de beperkingen van middelen en de mogelijkheden tot procesverbetering identificeren.

Intranet

Intranet.

Optimaliseer de communicatie en productiviteit van jouw werknemers

Een sociaal-gericht intranet kan jouw organisatie helpen om te communiceren met je werknemers. Naast het delen van algemene informatie, kan een intranet als platform dienen om te zorgen voor de creatie van heel interactieve en collaboratieve ervaringen die aan de eisen van vandaag voldoen. Door je gebruikerservaring socialer en persoonlijker te maken en door je medewerkers waardevolle en relevante informatie en tools aan te reiken, zal je hen steeds naar je website blijven lokken.

Documentenbeheer

Documentenbeheer.

Bewaar, beheer en volg je documenten op

Belangrijke documenten zoals contracten, voorstellen, overeenkomsten, technische papieren en andere inhoud zijn cruciaal voor het success van jouw bedrijf. Verzamel jij al je documenten op desktop computers, netwerkschijven, email, USB sticks en in verschillende websites om bestanden met klanten te delen? Bewaar en beheer deze bestanden nu veilig op één platform.

Dossierbeheer

Dossierbeheer.

Beheer je dossiers voor een meer succesvolle uitkomst

Dossierbeheer heeft als doel om de functionering van jouw organisatie te verbeteren door de dossierinformatie als fundamenteel te beschouwen in plaats van het proces (zoals de workflow en BPM doen). Een "dossier" is een samenvatting van informatie, processen, vergevorderde analyses, bedrijfsregels, samenwerking en soms sociale netwerken die betrekking heeft tot een bepaald probleem van een klant, leverancier, patient, student of beklaagde. Het dossier zal een verzameling van communcatie met de klanten, formulieren, voortgangsdocumenten, verslagen en ondersteunende documentatie bevatten en zal beheerd moeten worden voor conformiteit en controle.

Beheer van digitale bronnen

Beheer van digitale bronnen.

Versnel creativiteit en publicatiecyclussen

Het beheer van digitale bronnen (DAM) biedt een doeltreffende oplossing voor organisaties om hun digitale bestanden, waaronder afbeeldingen, foto's, creatieve bestanden, audio en presentaties, ... te bewaren, organiseren, vinden, hernemen en delen. Dit zorgt voor een automatisering van de creatieve workflow, archivering en backups, gebruiksgegevens, e-commerce en brand management.

Oplossingen voor contentbeheer

Oplossingen voor contentbeheer.

Creëer, organiseer en verspreid jouw content

Of het nu een openbare website is of een platform om content via verschillende kanalen te verspreiden, een CMS is hetgeen dat je nodig hebt. COIN kan je hierin begeleiden door ondersteuning te bieden bij het opstellen van jouw behoeften, het uittekenen van jouw online aanwezigheid en het realiseren van jouw project.

COIN Diensten

Bewustwordingsfase.

Elk project start met bewustwording, van klachten door werknemers die de gezochte documenten niet kunnen vinden tot een gebrek aan het delen van informatie en samenwerking tussen business units.

ROI studie

Wanneer je je eenmaal bewust bent van mogelijke verbeteringen, kan COIN je bijstaan in het kwalificeren en bepalen van jouw bewustwording. Met een ROI studie zal COIN verbeteringen identificeren door workshops te organiseren met de eindgebruikers. Door deze verbeteringen vast te stellen, kan het rendement van de investering berekend worden.

Maturiteitsstudie en Health check

Heb jij al een ECM platform, maar heb je het gevoel dat er nog verbeteringen mogelijk zijn? Of het nu problemen zijn met de functionering of met de functionaliteit, COIN kan jou helpen in het bepalen van de maturiteit van jouw platform of bij het uitvoeren van een technische audit. Wij zullen een gedetailleerd rapport van de huidige situatie en een roadmap voor mogelijke verbeteringen afleveren. Klik voor meer informatie over onze health checks en onze maturiteitsstudie.

Workshops om projecten te definiëren

Het definiëren van een project, zal je helpen bij het opstellen van jouw eigen ECM visie en kennisbeheer doelen. De volgende workshops zullen alle aspecten van het project bevatten:

  • Het proces in kaart brengen
  • Diagram met gebruikersrollen en -rechten
  • Plan voor metadatabeheer
  • Informatie-architectuur
  • Plan voor mobiele content
  • Fit Gap analyse

Eenmaal jouw project gedefinieerd is, zal COIN jouw helpen met het identificeren van de behoeften voor jouw ECM project. Of het nu voor intern gebruik is of voor het maken van een openbare aanbesteding, alle informatie zal verzameld worden in een gestructureerd overzicht dat jou zal begeleiden in het kiezen van jouw platform en/of implementatiepartner.

Project.

Als jouw behoeften in de richting van een van onze producten wijzen, dan kan COIN een betrouwbare partner zijn voor jouw implementatie. Omdat COIN een onderdeel is van ACA IT-Solutions, hebben we dezelfde waarden en streven we ernaar om uit te blinken in een grondige kennis van onze producten en technische expertise.

Als jouw behoeften niet naar onze producten wijzen, maar een op maat gemaakt systeem vereisen, dan kan ACA IT-Solutions jou ook van dienst zijn door de expertise van hun Java Factory.

Na het live gaan.

Onze job eindigt niet zomaar, nadat een project live is gegaan. Voor veel van onze klanten organiseren we namelijk trainingen en cursussen voor de beheerder, websitebeheerder, contentbeheerder en/of train-the-trainers.

Wij bieden ondersteuning aan bij het project en de hosting in verschillende modellen met verschillende SLA's.

COIN Producten

MEER INFO Alfresco.

Alfresco zorgt voor moderne open standaard software die de kracht van bedrijfskritische content ontsluit. Alfresco staat organisaties toe om doeltreffender samen te werken over verschillende omgevingen (cloud, mobile, hybrid en on-premise) heen. Door te innoveren op het punt tussen content, samenwerking en bedrijfsprocessen, beheert Alfresco oplossingen zoals Archiefbeheer, Beheer van Digitale Bronnen, Dossierbeheer, Samenwerkingsomgevingen, Automatisering van de Workflow, ...

MEER INFO Liferay.

Liferay Portal is het toonaangevende open source portaal voor enterprise portal solutions. Liferay biedt contentbeheer, samenwerking, gebruikersbeheer en het sociale out-of-the-box aan. Het is het perfecte platform om Klanten- en/of Medewerkersbelevingsplatformen zoals Intranet, Extranet, E-government en E-banking websites te bouwen.

MEER INFO Procesbeheer met Activiti.

Activiti is een gemakkelijk platform voor workflows en Business Process Management (BPM) gericht op zakenmensen, developers en systeembeheerders. Activiti ondersteunt alle aspecten van BPM, zowel de niet-technische aspecten zoals de analyse, modellering en optimalisatie van bedrijfsprocessen als de technische aspecten van het creëren van software ondersteuning voor bedrijfsprocessen.

MEER INFO SimpleEdit.

SimpleEdit is een plug-in voor Liferay en Alfresco. En alhoewel beide platformen content beheren, is het niet altijd even eenvoudig om documenten die opgeslagen zijn in Liferay en Alfresco, te bewerken. SimpleEdit zal jouw bewerkingsproces beheren met 2 simpele kliks. Het opent het document in jouw voorkeursapplicatie, slaat het terug op op het platform met één enkele klik en bestuurt zowel het versiebeheer als het automatisch in- en uitchecken.

MEER INFO ContentSquare.

Krijg inzicht in hoe en waarom uw bezoekers met uw site, app of webapplicatie interageren. Verbeter de customer journey en verhoog uw conversie. Versterk uw standaard analytics met UI analytics.

MEER INFO Doxis4.

De modulaire structuur van Doxis4 iECM Suite combineert het vastleggen van informatie, elektronische archivering, document management, eRecords, functies voor samenwerking en taak- en bedrijfsprocesbeheer op één gestandaardiseerd, dienst-georiënteerd enterprise content management platform.

MEER INFO Adobe Experience Manager.

Digitale ervaringen — over toestellen, kanalen en evenementen heen — zorgen voor betrokkenheid van de consument, conversie en ROI. Om je klanten en hun consumenten deze ervaringen te laten beleven, heb je een strategie nodig. Adobe Experience Manager voorziet krachtige mogelijkheden om je publiek beter te betrekken via zowel sites, gemeenschappen en assets als apps en formulieren.

MEER INFO Prismic.io CMS.

Prismic.io is een CMS die staat voor vrijheid. De vrijheid om je technologie te kiezen, om content op verschillende platformen te publiceren, om je content in een content repository te definiëren, bewerken en publiceren en om het te integreren in de templates van je website. En vooral, het is een CMS met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface.

MEER INFO Confluence.

Confluence (Atlassian) is een samenwerkingsplatform dat teams helpt bij het creëren, centraliseren en organiseren van content. Het wordt vaak gebruikt in technische en ontwikkelingsomgevingen en het biedt een platform dat alle teams kan ondersteunen bij hun samenwerkingsbehoeften.

COIN Opleidingen

MEER INFO Liferay DXP training.

Liferay DXP

Het objectief van deze 4 daagse cursus is een inleiding te geven in de functionaliteit van en ontwikkelen in DXP. Deze cursus geeft je een uitgebreide blik op de mogelijkheden van het platform en de best practises om Liferay aan te passen aan jouw behoeften. Je kan inschrijven voor de Administrator of Developer opleiding.