MISSIE: Het menselijke element toevoegen aan efficiënte en toekomstgerichte content en informatie oplossingen.

Het menselijke element.

Gebruikers hebben vaak problemen met een digitaal systeem waarmee ze niet vertrouwd zijn. De efficiënte en effectieve gewoonten van gebruikers worden gesimuleerd, zodat de overgang naar het digitale platform minder geforceerd aanvoelt. Deze gewoonten zullen we opsporen en rapporteren in een pre-analyse. In deze fase is de input van gebruikers heel belangrijk.

Efficiënt & toekomstbestendig.

Succesvolle COIN oplossingen worden gecreëerd door technische expertise en het volgen van digitale trends. De oplossingen die we aanleveren, moeten gebouwd zijn in een mature, schaalbare, hoog-performatieve en kwalitatieve omgeving. Net zo belangrijk zijn de openheid, flexibiliteit, interactiviteit en mogelijkheid om op nieuwe trends, apparaten en technologieën te springen.

Oplossingen.

Een content- en informatie-oplossing is niet zomaar een download, installatie of product. “Oplossingen” in ACA COIN oplossingen staan voor de juiste combinatie van tools en producten om de gebruiker te helpen bij het doen van zijn job op de meest efficiënte, veilige en logische manier.

Content Wheel

Content is alomtegenwoordig. Binnen het domein van content en informatie, hebben we expertise opgebouwd in alle facetten van het beheer en de optimalisatie van content in de breedste zin van het woord.

COIN kan je begeleiden om je content te capteren, beheren, publiceren en analyseren:

·       Voor de 'Capture & Manage' van content hebben we succesvol projecten gedaan met technologieën zoals Ephesoft, Alfresco en Doxis4.

·       Voor het 'Aggregate & Engage' van en met content, doen we voornamelijk beroep op Liferay DXP, Activiti en Confluence.

·       Betreffende het 'Publish & Experience' van content hebben we Liferay DXP, Adobe Experience Manager en prismic.io in ons portfolio.

·       Voor het 'Analyze & Monetize' van content hebben we kennis van ContentSquare, hetgeen meet hoe content door eindgebruikers gebruikt wordt alsook inzicht geeft waar eindgebruikers afhaken.

Lets Talk

Heeft u nog vragen?

Ontmoet het Gedroomde Team achter COIN

Developers, Designers, Analysten en Creatievelingen komen samen om ideeën om te bouwen tot producten. Ontmoet iedereen hier. Je zal hen allemaal geweldig vinden!

Peter Mesotten

Peter Mesotten

Portal and Content Management Expert

Reinert D'Haene

Reinert D'Haene

Project Manager / Team Manager