Content & Informatie zijn belangrijk .

Wij voegen het menselijke element toe aan efficiënte en toekomstgerichte content en informatie oplossingen

Zal jouw bedrijf uitgroeien tot een digitale prooi of roofdier?

COIN stuurt je in de juiste richting voor al jouw projecten rond documenten, content en informatie.

Of je nu papieren processen wilt minimaliseren of informatie verenigen in een customer service platform, COIN zal ervoor zorgen dat jouw digitale content georganiseerd en op het juiste moment en de juiste plaats aan de juiste mensen getoond wordt.

COIN Oplossingen

Of het nu over content, documenten of beide gaat... we hebben het allemaal gedaan! Hier kan je enkele oplossingen terugvinden die wij voor onze klanten gebouwd hebben:

Fanny Decorte
Na maanden van klagen door onze interne en externe klanten over onze website die plat lag, hebben we uiteindelijk besloten om COIN te vragen een health check uit te voeren van onze complete Liferay omgeving. Het heeft hen enkele weken gekost om een website met verschillende downtimes per week (soms per dag) om te zetten in een stabiele omgeving. Hadden we deze beslissing maar eerder genomen.
Fanny Decorte
ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Behandelde case styudy

UZ Brussel - Insite.

UZ Brussel is een universitair ziekenhuis, wiens klinische uitmuntendheid, wetenschappelijke inzet en menselijk gerichte aanpak ervoor zorgen dat ze de grootst mogelijke bekwaamheid hebben op vele gebieden.

Dankzij hun nieuwe portaal site "Insite" hebben ze al hun interne communicatie gestroomlijnd. Het nieuws wordt niet meer verspreid via meerdere emails per week, maar het wordt gepubliceerd op het nieuwe intranet waar de werknemers algemene informatie over UZ Brussel, HR gerelateerde onderwerpen en bedrijfsgerelateerde voordelen kunnen vinden.

Gespecialiseerde afdelingswebsite zorgen ervoor dat de informatie ook bij een specifieke doelgroep verspreid kan worden. Het intranet biedt immers een dashboard aan voor iedere werknemer. Dit dashboard is gedeeltelijk gepersonaliseerd naargelang de rol en functie van de werknemer, maar kan ook gepersonaliseerd worden door de werknemers zelf.

COIN Nieuwsbrief

Interesse in het laatste nieuws over content & informatiebeheer? Schrijf je in voor onze mailing list & krijg meldingen over nieuwe artikels, updates en speciale aanbiedingen!

Ontdek Gmail Portlet

Zorg ervoor dat je altijd nieuwe emails binnen handbereik hebt, wanneer je Liferay Portal gebruikt!

Neem eens een kijkje bij ons gratis portaal in de Liferay Marketplace.

Ontdek SimpleEdit

Bewerk al je documenten snel en zonder problemen in Alfresco & Liferay!