Content & Informatie zijn belangrijk .

Wij voegen het menselijke element toe aan efficiënte en toekomstgerichte content en informatie oplossingen

Zal jouw bedrijf uitgroeien tot een digitale prooi of roofdier?

COIN stuurt je in de juiste richting voor al jouw projecten rond documenten, content en informatie.

Of je nu papieren processen wilt minimaliseren of informatie verenigen in een customer service platform, COIN zal ervoor zorgen dat jouw digitale content georganiseerd en op het juiste moment en de juiste plaats aan de juiste mensen getoond wordt.

Met ACA IT-Solutions werken is een ware inspiratiebron voor ons interne IT team. Ze combineren passie met expertise en naast het feit dat ze hun kennis delen met ons team, motiveert hun succesvolle aanpak ons om onze interne processen te herbekijken.
Nordine Vandezande
JESSA ZIEKENHUIS

Behandelde case styudy

UZ Brussel - Insite.

UZ Brussel is een universitair ziekenhuis, wiens klinische uitmuntendheid, wetenschappelijke inzet en menselijk gerichte aanpak ervoor zorgen dat ze de grootst mogelijke bekwaamheid hebben op vele gebieden.

Dankzij hun nieuwe portaal site "Insite" hebben ze al hun interne communicatie gestroomlijnd. Het nieuws wordt niet meer verspreid via meerdere emails per week, maar het wordt gepubliceerd op het nieuwe intranet waar de werknemers algemene informatie over UZ Brussel, HR gerelateerde onderwerpen en bedrijfsgerelateerde voordelen kunnen vinden.

Gespecialiseerde afdelingswebsite zorgen ervoor dat de informatie ook bij een specifieke doelgroep verspreid kan worden. Het intranet biedt immers een dashboard aan voor iedere werknemer. Dit dashboard is gedeeltelijk gepersonaliseerd naargelang de rol en functie van de werknemer, maar kan ook gepersonaliseerd worden door de werknemers zelf.

Ontdek Gmail Portlet

Zorg ervoor dat je altijd nieuwe emails binnen handbereik hebt, wanneer je Liferay Portal gebruikt!

Neem eens een kijkje bij ons gratis portaal in de Liferay Marketplace.

Ontdek SimpleEdit

Bewerk al je documenten snel en zonder problemen in Alfresco & Liferay!